24 timer i Firenze

Firenze er en av mine favoritt storbyer uten tvil. Det er nok en kombinasjon av arkitekturen, atmosfæren og det at byen er akkurat passe stor.

Elsker og gå rundt i de travle små gatene og smauene. Og flytter du deg litt ut av selve turist sentrum slipper du også det verste maset og du finner flotte gjemte perler.

Du finner vannhull og små restauranter som de fleste serverer mat fra toskansk kjøkken som ofte inneholder både hjort og villsvin som det finnes mye av i de toskanske skoger. Hiv på en halv liter med Chianto Classico og du har resept på selvpleie i en god time og to.

Shopping skorter det heller ikke på. Her finner du alle de store motehusene representert samt billig kjeder som sara,h&m, ovs og promod. Noe for enhver lommebok.

Og det er kanskje det jeg liker best med byen. En smeltedigel i liten størrelse. Hir kommer jeg gjerne igjen, igjen og igjen.
#Firence #florence #italia #reise #reiseblogg #blogg #toscana #norskereiseblogger #livsstil #livsstilsblogg #ferie #sommer

Kommentarer

.

28.06.2014 kl. 17:04
Hei! Gjerne ta en titt på min video "100 fakta om meg" (en humoristisk versjon)og kommenter hva du syntes. Gjerne legg meg til som venn! :D
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits