Blåtimen

Kveldens blåtime sett ifra restaurant la terazza dei glicini. En nydelig restaurant tilhørende hotell relais fattoria vignale.

En liten spasertur i ytterkanten av byen finner du hotellet og restauranten med utsikt over vinåkrene og dalen. Maten var utrolig mør og smakte himmelsk så denne restauranten kan jeg absolutt anbefales.

Her får du en treretters til rundt ? 30-40 pr person.

Dagen igår ble tilbringet rundt bassenget med både frokost og lunch på plassen. Noen dager er det best å bare ta det helt med ro.


#reise #reiseblogg #blogg #livsstil #livsstilsblogg #reise #reiselyst #italia #ferie #toscana #radda #wanderlust

Kommentarer

Hamaca Reiseblogg

24.06.2014 kl. 13:17
Åh, så herlig! Må reise mer i Italia ser jeg!! =)

Annette

24.06.2014 kl. 13:52
Hamaca Reiseblogg: ja det kan absolutt anbefales :) mitt ferieland nr 1
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits