Toscana dag 1

God morgen dere. Nå sitter jeg og bare nyter stillheten og roen på vår lille hageflekk. En riktig slow start. Det er ikke så mange andre lyder enn fuglekvitter, summing fra biene og en eller annen klokkekiming fra nærmeste kloster.

Her er vi fra gårsdagens frokost som ble startet med champagne som seg hør og bør når du har en jubilant å feire. Espen feiret hele 40 år og kan nå kalle seg en holden mann.

Frokost ute under solen er ferie med stor F. Så fantastisk deilig.

Vi tok bilen for en liten utforsking av radda og området rundt på ettermiddagen. Det er alltid greit å bli noenlunne kjendt. Vi kjørte mellom rullende åser og store vinåkrer. Landskapet er grønt og frodig og akkurat sånn du tenker at Toscana er.

Det ene herskapshuset etter det andre dukker fram når du bare forflytter deg litt.

Mange av dem er gjort om til overnattings steder slik folk som du og jeg kan få nyte dem. Senere idag skal vi til et slikt deilig sted og få nyte noe massage. Det ser vi begge fram til.

God sommer, frokosten kaller.

#reise #reiseblogg #travellingmunk #livsstil #livsstilsblogg #blogg #ferie #reiselyst #italia #toscana #radda #chianti #sommer

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits