New in: Michael Kors

Etter en fantastisk vellykket dag igår i Stavanger. Med mye kjekke folk, shopping, mat og vin. Fikk denne lekkerbisken endelig bli med meg hjem. Jeg er nyforelsket. Møt det nye familiemedlemmet i fam. Munkejord/Hansen. Et nytt tilskudd til veskesamlingen min.

Denne har jeg siglet på lenge og faktisk lett etter på nett uten å finne, så når en da dukker innom Høyer og den tilfeldig visker på meg, ja da kan jeg ikke la være. Gårsdagens beste kjøp. Og hvis en ser bort ifra at jeg nå er telefonløs for min egen telefon gikk i bakken og er nå erklært død så var dette et riktig så godt trøste kjøp.

Prosjekt for morgendagen: ny telefon!

 

 

 

#mote #moteblogg #livsstil #livsstilsblogg #shopping #stavanger #høyer #michaelkors #kors #veske #newin #blogg

Kommentarer

Marie Henriksen

15.06.2014 kl. 18:08
åååå så sykt fin! :)

Annette

15.06.2014 kl. 19:04
Marie Henriksen: takk :) er såååå fornøyd med den. :))
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits