Timing

Min siste dag på "jobb" før sommerferien setter inn og jeg blir syk!! Timingen kunne ikke blitt dårligere. 


alle bilder er fra Pinterest her


Teknisk sett ble jeg syk på torsdag men idag måtte jeg kaste inn håndleet og gå hjem tidligere. Fredagen blir tilbringet i sengen under dynen. Veksling mellom frysing og alt for varm. Sommer forkjølese sucks.

Håper og krysser fingrer og tær for at formen er bra igjen imorgen da vi opprinnelig har planlagt champagne lunch med jentene i stavanger. Vår årlige champagne og shopping. Og med så flott vær vi har blitt lovet har jeg ikke noe lyst å gå glipp av morroa.

So fingers crossed and back to bed. Formen bare MÅ bli bedre. God helg ♥

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits