SummerfeelingGod morgen dere. Sitter her og prøver å våkne - Espen har vært oppe en hel time allerede og det er alltid han som står opp senest av oss, så jeg er rimelig imponert. Idag deler jeg litt sommerfølese bilder av dere iform av fargekart og typiske sommerbilder. Det er bilder som får meg i godt humør og får meg til å tenke på sommeren og late dager.

Nå skal jeg hente meg inn litt og forsøke å få våkne litt før jeg reiser inn til jobb - tenk halvveis i uken allerede - er det ikke deilig?

 

 

 

 

#livsstil #livsstilblogg #blogg #hverdag #fargekart #sommer

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits