Det var Sommer, det var sol...

Avslutter søndagen med stil og tar en #selfie.. med postgirobygget summende i huet.
For en deilig avslappende pinsehelg vi har hatt her på jæren. Sommerværet og temperaturen er fremdeles på topp og det er bare helt fantastisk nydelig.
Tenk det var siste langhelg vi har dette året, som jeg kommer på iallefall. Vi har hatt en deilig vår nå opp mot sommeren der det har vært veldig mange korte arbeidsuker. Og jeg har nytt hver eneste en.
Vi hadde overnatting fra Martina mi igår natt og det er greit å aktivisere litt iløpet av en lang dag hos en tante som ikke akkurat bugner over med leker.
Stavanger ble turen da - ha lenge hatt et ønske om å ta en tur inn til gamlebyen og bare gå igjennom de smale små smauene. Når jeg i tillegg kan lokke med italiensk is hos Deli de luca - da er ikke de 20 min. i bil så fæle alikevell. Ok, kanskje bare litt da.


Og tenke seg til at etter denne korte arbeidsuken så står 3 uker ferie for døren. ♥sommerlykke♥ ha en super flott tirsdag.

 

 

 

#selfie #livsstil #livsstilsblogg #blogg #travellingmunk #stavanger #oldstavanger #oldtown #gamlebyen #gamlestavanger #reise #reiseblogg #sommer #sol #is #lykke

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits