#Herlige Vaulen

Sommer = festivaltid. Og en av rogalands festivaler ble holdt av stabelen igår ettermiddag #herligevaulen. Vaulen er et badeområde i nærheten av Stavanger. De siste årene har det blitt arrangert herlige Vaulen med musikk og morro. Det var det også igår. Vi var så heldige å bli invitert sammen med Jærradio gruppen i VIP teltet. Til deilig stemning og god sommermusikk. Stemningen var upåklagerlig. Tror samtlige folk koste seg både store og små. Programmet besto av Leif og kompisane, elle melle, vassengutan og TNT med små innlslag av goggen og Tom Veum som Sigbart. De fleste alså lokale band som synger på rogalandsk (er det et eget språk??).

Virkelig sommerfølese  - sol, allsang og øl og 3500 glade folk. Da har festival sommeren startet.Da står Norsjørittet på agenda neste lørdag - og ikke minst Champagne lunch med jentene!

 

 

 

 

 

#livsstil #livsstilblogg #sommer #festival #festivalsommer #herligevaulen #blogg #hverdag #musikk

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits