Skille er livet!

Ai - dette er ikke så veldig godt og iallefall ikke veldig gjennomtenkt. Men som en kollega sier når vi er på Kreta - skille er livet!

Trodde jo at jeg hadde smurt meg greit da jeg var på mine 48 timer på kreta. Men det som ofte skjer at når solen endelig kommer så presser du på med soling for at iallefall du skal ha noe farge å vise til når du kommer hjem. Vi hadde dessuten kjølende vind som er livsfarlig  når det kommer til soling. Du kjenner jo ikke at du blir overopphetet.

*kremt* resultatet blir da ofte slik! Og bare for å ha sagt det - det er ikke å anbefale. Noe av det første jeg gjorde igår morges var å løpe tll apoteket å få meg noe som skulle lindre - kvelden før, etter en land dag på fly var det å spraye en klut god og våt med aloevera for å lindre litt før sengetid. Men funker slike midler?

Har du gått inn på pinterest og skrevet inn sunburn reliever eller cure får du opp flertalls forskjellige måter å hjelpe mot solbrenhet. Et tips er å brygge te på 5 earl grey poser og dynke et hånkle eller klut i dette for så å sitte i en halvtime med dette over det område som er solbrent.

Nå skal jeg dessverre på jobb noen timer idag så får ikke testet dette ut iløpet av dagen. Men som ofte ellers er vel kansje det beste å holde seg borte fra sol en god stund og la kroppen heale seg selv. Ha en flott lørdag

 

 

 

#blogg #hverdag #livsstil #livsstilblogg #remedy #solbrent #tips

Kommentarer

Camilla Langholen

07.06.2014 kl. 14:08
Det der så ikke godt ut :( smør deg masse med krem! funker det ikke med aftersun? og har du merket noe positivt av aloveraen?

Annette

07.06.2014 kl. 22:16
ikke merket noe særlig av aloe vera nei. like øm dessverre. men tenkte å teste ut earl grey tipset imorgen for å smørw seg virker heller dårlig..

Astridhjerte

08.06.2014 kl. 01:28
Auch... Det jeg syns fungerer best er å smøre med en god hudkrem flere ganger til dagen, da går det litt fortere før huden er tilbake til sitt gamle jeg. Den trenger fuktighet for solen har tørket den ut:)

Annette

08.06.2014 kl. 11:54
Astridhjerte: ja det begynner å gå seg til nå. :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits