Home sweet homeDa var jeg hjemme igjen etter årets korteste ferie - hele 48 timer på Kreta. Som en av mine medreisende sa - det er en lang reise for kun 48 timer! Og ja iår har vi vært maks uheldige med flyreisene både opp og ned. Noe som følte til en litt ampurtert tur. Men gøy er det alikevell. Ville ikke vært foruten.

Nå skal bare 700++ bilder gjennomgås og så kan jeg komme med en liten oppdatering og bedre bildedryss.Borte bra, men hjemme best. Det er noe eget ved å komme hjem til egen seng (og noen til å kose med). Nå skal det jobbes i en uke før sommerferien setter inn. Iløpet av den tiden kan myggstikk og solbrenhet pleies slik at jeg er klar for litt sol igjen om kort tid. ♥ sommeren er en herlig tid.

 

Kommentarer

Ine Cecilie

06.06.2014 kl. 16:52
Er alltid godt å reise bort en tur, og det er alltid like godt å komme seg hjem igjen! Ha ei fin helg :)

Annette

06.06.2014 kl. 22:05
Ine Cecilie: Deilig å komme hjem alltid spesielt når det har vært en lang flytur. Takk og riktig god helg til deg også :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits