Greske feriefavoritter

Så var vi endelig innlosjert på Elounda bay Palace igjen. Det er som å komme hjem. Og de deilige tunge luktene fra sommer - de kan ikke beskrives. Elounda Bay Palace nord-øst på Kreta. Et lite paradis. Det morsomme er at også iår var det Party Munkejord som ble hentet på flyplassen. Det kan jeg fort bli vant med..

Jeg er så trett som jeg ikke kan huske jeg har vært på flere år. Fikk så absolutt ikke sove natt til mandag så det vil si at jeg har døgnet. Har fått slappet av og nok døset litt men alikevell ikke riktig søvn.

Det var en lang og strabasiøs ferd. Kan ikke huske den har vært like dryg de forrige årene jeg har besøkt her. Vi har reist på litt mer behagelige tider og hatt mindre (men alikevell) god tid til møter i Athen før vi satte oss på fly til Heraklion.

Men nå er vi iallefall her. Endelig. Middag er fortært, en deilig fiskesuppe fra sjørestauranten rett her nede.

Jeg har rigget meg til i senga og kjenner øyelokkene bli tyngre og tyngre. Terasse døren står oppe så jeg slapper av og har planer om å sovne til bølgeskvulpet. Kan det bli mer perfekt? Foruten at Espen savnes..

Det er bare en liten mygg som svever her inn som må tas først. Natta

PS skulle gjerne ha lagt ved noen bilder men for øyeblikket streiker padden min. Argh så vi får klare oss uten

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits