Herligste morgenstund

Jeg E.L.S.K.E.R late morgener. Jeg vet at jeg har sagt det før. Men når sommeren har kommet for fullt og jeg kan spasere rett ut til sofan min på brygga, da har jeg det godt. Det er terapi for kropp og sjel - slow living. Så her sitter jeg da i t-shirt og shorts og nyter solen stråler.

 
Kilde: Pinterest
 

Det har vært noen travle dager i det siste mye som skjer nå om dagen både på hjemmefront og med bloggen og det er så utrolig givende og gøy. Vi har et beise prosjekt stående, det vil si at for øyeblikket er Espen igang med strøk nr. 2 på front terassen. Neste prosjekt blir å beise brygga. Etter det er ferdig kan vi bare settte oss tilbake og nyte sommeren som forhåpentlig skal vare mye mye lenger. Da er terasser beiset og vinduer fornyet med ny hvit maling.

Var oppe kl. 0500 idag morres og fikk med meg soloppgangen. Den var nydelig, heldigvis tok jeg til vett og gikk og la meg igjen for noen timer. Det er jo tross alt fridag og det føles litt som en lørdag/søndag. Grillings på planen litt senere idag - og grilling blir jeg aldri lei .

Ellers burde jeg strengt tatt begynne å planlegge vasking av klær og pakking av koffert. Det er ikke mange dagene før jeg setter kursen ned mot Kreta igjen for noen late dager i solen *gleder seg*.

Håper alle sammen har en like deilig morgen og dag som jeg har. Her skal det jobbes litt og nytes litt mer. Ha en flott Kr. himmelfarts ♥

Kommentarer

prinsessen

29.05.2014 kl. 11:17
guuud så deilig og behagelig <33

Annette

29.05.2014 kl. 13:47
prinsessen: :) så absolutt å anbefale :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits