Jeg har en drøm

#sponset

Jeg har en drøm om å bo som en prinsesse, skjemmes bort i luksus. Kunne ta en tur ned over Europa og få nyte noen av de flotte slottene som tilbys der til utforskning og overnatting. Kjenner jeg er en liten smule misunnelig på Sverige og Danmark som har flere slott å pryde med.

Sjekk ut disse drømmeslottene. Tenk å få sove som en prinsess på en ert bare for en natt her:


- Görvälns slott -

 

Kom over nettsiden hotelspecials.no som faktiskt tilbyr deg å bo som en konge i slott og herskapshus som egen kategori. Jeg fant blandt annet Görvälns slott som jeg skal føre opp på min bucket list. Hotelspecials er dessuten overraskende billig på flere av sine hoteller og i tillegg til dette er de rett i nærheten. Hva med en slottsferie i sverige til høsten, eller kanskje nå til sensommeren?

Det er herlig å kunne drømme seg bort av og til.

 

 

 

 

#reise #reiseblogg #hotelspecials #livsstil #livsstilsblogg #slott #ferie #bucketlist #drømmer

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits