Ny uke

Da var mandagsmorgen her igjen. Ny kort uke, og jeg må bare igjen si at jeg elsker disse korte ukene - hadde jeg planlagt litt bedre burde jeg kansje ha tatt meg fri på fredag og, bare for å få en ekstra lang helg. Skal ikke klage. Jeg reiser til Kreta om en uke allerede så helgen blir lang nok den - mer om det senere.


Kjent sommerpositur for Frøken Munkejord - soaking some sun og dagdrømmer i magasiner.

Fikk et par turer ute i frisk natur igår. Å ha en hund i hus gjør at du må komme deg ut å få luftet både deg selv og hund - vi valgte bort stranden på ettermiddagen til fordel for litt skog og mark. Der passerte vi en mark med nyklippet gress - Å du hendelse, det er vell lite som lukter så godt på våren og sommeren som nyklippet gress. Det gir meg assosiasjoner om lange og late sommerdager i barndommen. Fantastisk følese.

 Vi ble invitert til grilling hos Mamma og Pappa Munkejord og kunne jo ikke si nei til det. Tror nesten jeg kunne hatt alle mine måltider på grill om sommeren - men det skal være riktig kull grill for å få fram de riktige lukter og smaker. Det er noe eget med den gamle gode kull grillen.De firbente skal også ha sin del av "snacks" - her iform at to sultne loddne dyr.

På tide å få vekket resten av husholdet, det begynner å bli liv ute i gaten også. Folk skal på jobb og barn på skole. Selv må jeg få gjort en par små ting før jeg er klar for en ny uke. 

 

 

 

 

#sommer #hverdag #søndag #livsstil #livsstilsblogg #blogg #hund #natur #blomster #grill #mat #matblogg

Kommentarer

Iselin Renée

26.05.2014 kl. 08:58
Så fine bilder :)

Annette

26.05.2014 kl. 17:28
Iselin Renée: Tusen takk :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits