Happy friday #selfie

Fy søren, hvor har uka tatt veien? for plutselig så var det jo fredag. Så idag deler jeg med dere en farsott som går for fullt her på jæren #selfie. En riktig godlåt.


Mulig den trenger litt oversettelse da den også er på jærsk, men jeg deler den likevell.

Noen som fikk med seg at jeg var litt kjepphøy på onsdag og trodde jeg skulle sykle til jobb?. kremt. Vell Det skjedde ikke, og godt var kanskje det for ut over dagen kom jo regnet. Men jeg fikk likevell tatt meg en sykkeltur tidligere i uken og det var helt fantastisk deilig. Og stemningen var en smule magisk da det lå et teppe med tåke over jordene.

Ha en riktig god helg - nå kaller jobben ♥

 

 

 

#natur #blogg #livsstil #livsstilblogg #hverdag #solnedgang #foto #musikk #helg

 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits