Outdoor living

Det er ikke ofte vi har vær som vi har nå om dagene - det er så deilig å få litt brunfarge på kroppen før ferien setter inn. Sommerkjolene kan tas fram fra skapet og vi bruker litt mer farger enn på høst og vinter - eller iallefall jeg gjør.

Her hos oss på den "beste vestkant" som en med blogger fra Klepp siterer er vi i full gang med å gjøre klart til å nyte sommerværet enda mer senere i sommer. Det er alltid litt som skal gjøres når en har hus og hageflekk. I år er det vindumaling som står for tur, terassene og bryggen må få beis igjen - det slites så utrolig mye og er ikke lenger fin. Luking og mer planting av blomster skal også gjøres.


Kilde: Chelsea Flower Show

Og det bringer meg til Chelsea Flower Show i England. Det startet igår og går ut helgen. En vakker dag håper jeg at får besøkt denne flotte messen. Husker for 10 år siden da jeg kjøpte huset vi nå bor i. Da skulle alt planlegges og planeres og jeg ble rundt denne tiden introdusert for Chelsea Flower Show via BHG. Fantastiske kreasjoner og tonnevis av inspirasjon, får meg til å lage de villeste drømmene for hagen min. Skal love at det ble tegnet flitting på forskjellige sketches - hehe, alt jeg ville ha.

Og selv om jeg synes det er utrolig stas og trives kjempe godt på min lille brygge og hageflekk så er det jo lov å drømme seg bort i andre sine prosjekter også. Se på disse flotte uterommene:
Kilde: Pinterest

Måtte den deilige sommeren vare ♥ Sykkelen er funnet fram og dagens plan er faktisk å sykle til jobb ! ønsk meg lykke til..

 

 

 

 

#interiør #interiørblogg #interiørtips #tips #blogg #hverdag #outdoorliving #summer #sommer #utetips #ute #livsstil #livsstilsblogg #inspirasjon #cfg #blomster

Kommentarer

GlobetrotterElisa

21.05.2014 kl. 08:24
Så herlig å kunne ha en egen hage å vandre rundt i... La oss håpe på en laaaaang og varm sommer!

Annette

21.05.2014 kl. 08:50
GlobetrotterElisa: ja det er deilig å kunne sette seg ned her og slappe av en stund og to. Krysser fingrene for at det kan nytes ekstra lenge iår :)

Linn Therese Dagsland

21.05.2014 kl. 08:51
God morgen skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god morgen, og håper du får en fantastisk lille lørdag :-) Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidlig på morgenen :-)

Stooor klem fra fast leser - vektlofterjenta.com ❤

Iselin Renée

21.05.2014 kl. 09:49
Så mange flotte bilder :)

Annette

21.05.2014 kl. 15:42
så utrolig hyggelig melding fra deg. tusen takk :) det varmer med tilbakemeldinger :) ha en flott lille lørdag du og

Annette

21.05.2014 kl. 15:43
mye kjekt her ja :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits