Tuesdays on

God formiddag.

Kan umulig kalle dette morgen selv om jeg sto opp for ikke så veldig lenge siden. Har nå fått laget meg en god frokost og sitter og vurdere om jeg skal ta turen ut i solen. Gradestokken viser at det er over 20 gradet! Woa, hvor deilig er ikke det å starte dagen litt langsomt og med sommerfølese?Har senvakt idag og skal ikke inn på jobb før klokken ett. Noe som gir meg noen deilige late timer nå på formiddagen. Timene flyr så utrolig fort.

Fikk unnagjort årets dugnad igår kveld og nå er lekeområde og bed så flotte som de kan bli. Nå står bare resten av min egen hageflekk for tur. Må ta det litt bit for bit for jeg kjenner at jeg blir utrolig snufsen så fort jeg blir for lenge ute å luker - men step by step funker det og.

Nei søren jeg hører solstolen og solen roper på meg. På tide og få noen helselige doser D-vitaminer

 

 

 

 

#livsstil #livsstilsblogg #dugnad #blogg #interiør #interiørblogg #hage #frokost #helse

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits