Mariya og flower power

Oh Lord.

Jeg har fått meg ny venn fra russland med navn Mariya.. eller sånn kan det iallefall virke. hele 10 mail kun idag fra ulike adresser i russland. Alle heter Mariya og er 32 år og vil gjerne finne seg en mann som hun kan være venn og være lykkelig med.. WTF? Det ønsker vi vel alle - ingen nødvendigheter med å spamme ned min mail fordi om!!

Men tilbake til deilige late søndagen vi hadde igår. Sommeren har ankommet og det ser ut til at den blir i en uke. Så deilig. Vi har ikke gjort så veldig mye idag. Vært mye ute på brygga og lest i bok og fått plantet et par planter. Så nå begynner det å bli riktig så koselig i hagen. Og tenk hele 20 deilige grader har vi hatt idag. Ei må den vare.

Det er selvfølgelig til Wiigs gartneri vi tar turen når vi skal forfriske opp litt i hagen, krukker og ampler. Det er uten tvil de aller beste blomstene i distriket. Dette er vårens 2 tur og det blir nok et par til på meg. Deilige friske farger er det første som møter oss og utvalget har blitt stort, nå de har til og med en egen krok for urter og grønnsaker om du ønsker det til hageflekken.Et vell kjendt syn på jæren nå på våren. Det kryr av sykklister i kondomdrakter som øver til norsjørittet - mine tanker om dette finner dere her.

Men dere det er mandagsmorgen. Opp og hopp og riktig god uke til dere alle mann.

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits