Hipp Hipp Hurra

Hipp hipp for Norge 200 år. Gratulere med dagen alle sammen.

Nå har vi hatt en god frokost, fått seg barnetoget og blitt vekket av Hornmusikk.

KL 0650 ble jeg vekket opp til lyden av Ja vi elsker. Da den spillte for fullt utenfor en plass. Om det hornmusikk eller bare spilling fra høytaler er jeg litt usikker på men det vekket meg iallefall. Hadde egentlig planlagt vekkingen til 0730 så da kunne jeg like så godt komme meg opp og begynne forberedelsene.

Vi har ikke fått plantet mye nytt ute i krukkene da det har vært en travel uke og litt for lite tid, men flaggene er oppe og iår har jeg også pyntet litt inne.

Da vi ikke selv har barn trenger vi strengt tatt ikke stå opp å få med oss barnetoget. Men så har vi jo et tantebarn og det er selvfølgelig å iallefall få med oss hennes tog. Så klokken 0930 troppet vi opp etter å ha hentet Mormor på Klepp St.

Selv om været ikke er blant det verste vi har hatt (ifjor regnet det) så var det kald trekk. Har i tillegg klart å dra på meg en kink i ryggen så istedenfor å følge toget opp til skolen dro vi hjem dette året. Hjem til deilig frokostHåper dere alle har en riktig deilig dag og feiring av Norges 200 års jubileum. Senere blir det middag hos svigers på oss. 

Hipp Hipp Hurra ♥

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits