- daydreaming -
Gjett om jeg ble yr av glede da denne brosjyren dumpa ned i postkassen min denne uken. Det er bare litt over 2 uker til jeg setter meg på fly igjen og setter nesen mot Kreta og mitt tredje besøk til Elounda bay Palace. Og dette er en ren og skjær luksus tur. 5 stjernes hotell med alt du kan tenke deg. 

Etter å ha bladd igjennom healthcare og wellness brosjyren har jeg bestemt meg for at iår skal det satses på spa. Vi har 2 hele dager til rådighet og jeg satser på å på presset inn 2 deilige økter av selvpleie. Det kan jo aldri gjøre vondt for sjelen.

Nå gjelder det bare å finne hvilke behandlinger jeg ønsker meg - jatakk litt av alt. Aller mest kjenner jeg at en uke med fullt wellness program hadde vært toppen, men det for være til en annen gang. Det hadde vært helt utrolig spennende å prøve fullt personlig treningsprogram sammensatt med egen matpakke - så absolutt å sette opp på en "vil prøve" liste. Har noen av dere vært på en slik reise?

Så mens jeg skummer gjennom brosjyrer og forsøker å finne passenede behandlinger, legger jeg ved noen teaser bilder fra Elounda Bay Palace, Wish you were here??


    
    

 

 

LIkte du dette innlegget, kansje du liker disse:

    
    The Thief og Oslo i November                         La dolce vita - toscana                                        Canaryjul

 

#reise #reiseblogg #tur #blogg #luksus #luksusreise #reisetips #velvære #spa #livsstil #livsstilsblogg #kreta #Elounda

Kommentarer

paused

15.05.2014 kl. 19:29
Elounda, er ikke det ved Agios Nicolaos - hvis ikke jeg husker feil..? Koselig plass, og Kreta og grekere er jo helt fantastisk :-)

Annette

16.05.2014 kl. 06:59
paused: Det er helt riktig en 15 min ca utenfor Agios Nicolaos, en flott gresk by. Elsker å komme tlbake her. Håper vi får preset inn en liten tur til Agios Nicolaos iår også :)

Randomjenta

19.05.2014 kl. 16:00
Det så jo ut som et særdeles flott sted!

Annette

19.05.2014 kl. 17:53
Randomjenta: Jeg gleder meg - det er et fantastisk sted og 2 små landsbyer i nærheten. Det skal bli godt
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits