Ohoy there...


Kilde: Polyvore

Det nærmer seg sommer og sommerferie for mange, meg inkludert, med stormskritt. Det er på tide å dra fram sommerklærne og gi dem en inspeksjon og muligens fornye eller bytte ut noen av dem. 

Jeg kastet meg på skort bølgen ifjor og kjøpte det oventstående skortet hos Zara og er fremdeles kjempe fornøyd med det. Derfor synes jeg det var så gøy å se det stylet på en annen måte enn hva jeg hadde brukt. Og sailor stilen fungerer kjempe bra nå på sommeren. Nå trenger jeg bare yachten?.

 

 

 

 

#mote #moteblogg #stil #stiltips #tips #blogg #hverdag #sailor #skort #maritim

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits