Leaving on a jet plane



Oi, var veldig tidlig dette her og lite søvn har det også blitt. Våknet i natt av at jeg var tett i pappen, kløe i halsen, så for å ikke vekke Espen sto jeg opp en stund for å få ro på allergien. Da blir det ikke mange timene med søvn når klokka plutselig går av klokken 0400.

Apper er lastet ned, bøker er pakket og hold deg fast - Vi har kun pakken en koffert som i tillegg veier kun 15 kilo! Jeg er så stolt. Husk at dette er for 2 og i tillegg for 2 som ikke tidligere har vært særlig flinke til å pakke når vi er på tur. Det betyr jo at vi itillegg kan shoppe for 8 kilo - takk for at det finnes baggasjevekter å få kjøpt, beste oppfinnelsen på lang tid. Iallefall for oss som reiser mye.

Da er pass, turbøker, camera og billetter pakket ned i vesken. Flere tips til hvordan du pakker nettopp reisevesken har jeg skrevet mer om her. Neste gang du hører mer fra meg finner du meg i Paris med wifi forhåpentlig på rommet - det glemte jeg å sjekke ved booking.

Følg meg gjerne på facebook og Instagram som @nettmunk da disse ofte blir oppdatert litt hyppigere når vi er på tur.

Au revoir ♥

 

 

 

#reise #reiseblogg #livsstil #livsstilsblogg #blogg #hverdag #tur #paris #frankrike #france #tips #fly #pakke

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.com



www.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer



Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits