Bikini 2014

Det er ikke å legge under en stol at vi nå de siste dagene har hatt så godt som sommervær. Frem med nedpakket bikiner for årets sjekk.

Min sjekk resulterte i at jeg måtte inn på ny innkjøp da "noen" i familien her har vært litt ivrig i vaskingen. Og det skjer hvert år når jeg så ønsker meg en ny bikini eller tar en runde på senteret og ser alle de flotte bikiniene som henger rundt at jeg ønsker jeg kunne være litt mer A4 på bikinifrontens del.Bildene er fra en delikat butikk vi besøkte i Aalborg. 

Jeg inrømmer det - jeg er en jente med former og dessverre så koster det å ha former når du skal shoppe bikini og bh´er. Jeg kan for eksempel ikke stikke innom HM, Lindex, Victoria Secret eller cubus å få et nytt sett til 300 kr. Derfor tar jeg meg i det hvert eneste år å missunne dere som kan stikke innom nærmeste butikk og oppdatere bikini fronten. 

For meg blir det ofte utenlandske sider som er den billigste varianten og her kan du faktisk spare opp til 50 % kontra å kjøpe i butikk i norge. En kan jo da stille seg spørsmålen om hvorfor det skal være så urettferdig. 

Anyways har funnet meg en ny bikini på Change som iallefall har noen få på lager. Men for dere andre som kan boltre dere i mønstre, farger og mixer så kjører nå Nelly.com en kampanje på sine flotte bikiner - nyt solen og husk solkrem ♥

 

 

 

#mote #moteblogg #shopping #aalborg #bikini #bikini14 #formfull #blogg #livsstil #livsstilsblogg #hverdag #sommer #danmark

Kommentarer

Mona

29.04.2014 kl. 08:46
Mange fine bikinier i år syntes jeg :)

Annette

29.04.2014 kl. 17:37
Mona: ja jeg har sett veldig mange flotte bikiner jeg egentlig kunne tenke meg men akke som.. er fornøyd med den jeg har lell.
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits