Helgen i bilder..

For en utrolig flott og deilig helg vi har hatt. Det er vanskelig å gi slipp på den. Rene sommer tendenser nå om dagene med temperaturer over 20 grader. Det er ikke noe vi er for utskjemt av og da gjelder det å nyte hver og en liten solstråle.Lørdag riktig fløy av sted da hadde vi stor bursdagsfeiring med jobb og Kvadrat kjøpesenter som fyllte hele 30 år. De inviterte til stort party i stavanger konserthus med show, mat og dans. Kjempe koselig var det. Dagen idag har vært grilling og soling - Har faktisk brukt bikini for første gang i 2014 så langt og tenk det i April!

Det har vært en smule stille fra min kant nå noen dager. Har vært mye å gjøre og hodet har vært stappa fullt og ikke istand til noe særlig blogging - noen perioder er det bare slik. Kort arbeidsuke også neste uke. Kan ikke få sagt hvor deilig det er. Og så står Paris på planen fra fredag av. Jippi.

 

 

 

 

#bilder #photo #blogg #livsstil #livsstilblogg #helg #party #dans #jordbær #bobler

Kommentarer

Prinsessen

27.04.2014 kl. 19:59
For en heerlig helg!

Ha en utrolig vakker kveld videre skjønne deg <3

Annette

27.04.2014 kl. 21:20
Prinsessen: Takk ilike så :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits