God påskeGod ettermiddag - for en flott lat skjærtorsdag.

Titter bare innom for å ønske god påske. Reiser på en kort hyttetur fra imorgen til lørdag. For så å reise hjem til påskemiddag hos svigers på lørdag. Deilig å komme til dekket bord, heldige som vi er. Her står minst mulig på planen. Jobber med å holde smågodtet unna huset - so far so good men Espen er rimelig sugen på noe til egget så tiden får vise om mission blir accompliced.

Her går det i Game of thrones bok nr. 3 (årets påskekrim) og selfølgelig Mr. Hercule Poirot til kvelds. Den er vi bare nødt å få med oss.

Happy Easters alle flotte lesere ♥ 

Kommentarer

Astridhjerte

18.04.2014 kl. 02:04
God påske!:)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits