snart påskeklar

God morgen. Da var det siste arbeidsdag før påsken gjør sitt inntog i heimen Munkejord/Hansen og deilig er det. De siste dagene har soloppgang måttet vike for en god og varm dyne. Det har virkelig ikke fristet å stå opp tidlig og trøtt i trynet har jeg kjørt til jobb disse dagene. Nå er jeg full av småkutt og brukne negler så det skal bli godt med noen dager til å få kroppen på styr igjen.Det er travle dager på jobb. Nå skal påsken pakkes ned etterhvert og 17 mai er på full fart opp. Hjemme har jeg bare så vidt fått opp litt påskepynt så tenker at jeg bruker morgendagen til å leite igjennom skuffer og skap etter noe påske slik at vi kan bli litt mer klar for påskekos og besøk. Vi har til nå klart å holde oss helt unna lokketilbud på godteri så kansje denne påsken er året for sukkerfritt påskekos. Det gjenstår å se - det er jo trossalt noen dager igjen til påskeaften.

Jeg skal bruke pinterest flittig både for påskeinspirasjon og se om jeg kan finne noen gode oppskrifter som kan nytes i ferien. Og tenk det er bare kort tid til vi reiser til Paris - olala. Gleder meg selv om tiden går rimelig fort nå for tiden.

Ønsker dere alle en riktig god påske ♡

PS jeg har en liten introduksjonsrunde på travellingmunk.com klikk dere hit hvis dere vil finne ut litt mer om meg.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits