Interiør trender

English version

Klarer vist ikke bli helt ferdig med Marokko med det første kjenner jeg. Og det ser ikke ut som interør Norge heller klarer det. Jeg merker at mange av vårens trender kan hentes fra nettopp Marokko. Jeg hadde lett klart å fylle opp en konteiner med varer herifra.

Satt meg ned i helgen for å nyte stillheten og slappe av med det nye boligdrøm og jammen meg finner jeg ikke et marrokansk tebord som inspirasjon og jeg angrer igjen på at jeg ikke ga shoppe genet et forsøk. På alle godbitene som du finner inne i souken.

Se bare på noen av de flotte lampene som selges inni souken. Min lengsel etter en slik lampe har ikke blitt mindre på 15 år merker jeg. Det er omtrent 15 år siden jeg første gang besøkte det store og kjente markedet ved djemaa el-fna og jeg husker at jeg ønsket meg en lampe i strukket grisetarm dekorert med flott mønster i sort. Dessverre lot det seg ikke gjøre da. Nå har nok smaken min hellt mer mot en lampe i metall. Ah, choices choices.
Jeg vet med sikkerhet at en av de runde lyktene som hang på stativ fra det øverste bildet hadde vært råflott på min terasse i sommer. Men problemet med en 4 dagers reise og begrenset plass og tid er hvordan få tingene med hjem. Etter en runde i souken er det ikke den ting du ikke kan finne. Lykter og lamper fra de minste til de aller største, skinn iform av puffer og vesker. Glem ikke tekstiler og tepper - i alle regnbuers farger. Og for å nevne fliser i alle farger og mønstre.

Hit reiser mang en interiørarkitekt for å shoppe og få ideer. Og har du pinterest må du inn på denne siden her. Er du fremdels ikke over overbevist så anbefaler jeg at du selv reiser ned til landet! Tingen med marrokans interiør er at det kan passes inn i et hvert hjem og til hvilken stil som helst.

Er du interresert i å se hvilke interiørblogger du finner i stavanger og hvilke trender de førere sjekk ut siden til Ann-Mari og hennes blogg alltidreiseklar.blogspot.se for full oversikt her.

 

 

 

 

 

#blogg #blogpost #marrakech #morocco #marokko #marokko14 #travel #reise #reiseblogg #interiør #interiørblogg #norskereiseblogger #trender

Kommentarer

karolineke

06.04.2014 kl. 18:58
Herlige bilder!

Annette

06.04.2014 kl. 19:29
karolineke: Tusen takk :)

Astridhjerte

06.04.2014 kl. 22:22
Utrolig mye bra interiør i Marokko! Jeg skal definitivt tilbake med et lass med kofferter;)

Annette

07.04.2014 kl. 18:12
Astridhjerte: Ja og jeg angrer allerede på at jeg ikke kjøpte noe alikevell? hehe. Tar lett en ny tur kun for shopping uten problem :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits