My easter getaway

English version

Det nærmer seg påske om en liten uke og vanligvis bruker vi å tilbringe denne på "hytta i sverige, men ei i år.

De tre siste årene har påsken blitt tilbringet her, men iår blir den tilbringet hjemme.

The Logde ligger en times kjøring fra Malmø i sverige, nærmere forklart på romelåsen. Det var egentlig en tilfeldighet at jeg kom over plassen. For flere år siden bladde jeg igjennom interørmagasinet og der, der var det en reportasje om nettopp the lodge. Et lite hotell innredet i New England stil. Hotellet streber etter å være lite og annerledes en det typiske hotell. Du finner 22 rom fordelt på en hovedbygning og 9 småhytter.

Jeg forelsket meg helt og sa til meg selv at her skal jeg reise en dag! Og slik ble det da et år da Espen og Jeg hadde vår første bilferie ilag at vi kjørte i traktene og tok oss inn på dette deilige hotellet.

 Det er ikke enkelt å finne fram på egen hånd om du ikke har vært her før. En GPS er absolutt å anbefale.

Stedet ligger midt ute i blandt ingenting egentlig. Det ligger majestetisk ensomt på en høyde med en utrolig utsikt over genarp og området. De skryter selv av 8 km sikt fra den store terassen deres. Stedet formelig skriker:  romantisk og avslappet opphold. Det perfekte sted for å hente seg inn og bare nyte. Til tross for at hotellet ligger så pass langt borte fra alle er det alikevell i nær tilknyttning til de større flyplasser. Faktisk tar det ikke lenger en en god time å kjøre fra København eller Malmø.

Vi har blitt tatt godt imot på alle våre tre besøk.  Fantastisk bra mat og vin. Så har vi også vært her med tanke på å kun slappe av og nyte. All mat er basert på lokale råvarer og endres fra sesong til sesong.

Afternoon tea i loungen på formiddagen en det som har møtt oss hver gang vi har ankommet til hotellet. Er været bra og tillater det kan du også nyte været ute på den store balkongen. Men er været kaldt er det ingenting som er så deilig som å sitte inne i loungen i nærheten av peisen. Her står det alltid en kopp te klar og du kan også bestille kaffe etter ønske. En kaffe og te buffet med småsnacks står alltid tilgjengelig.

Rommene er enkle og sparsommelig innredet men sengene er deilige. Kan ikke huske å ha en eneste dårlig natt her. Om det skyldes omgivelsene eller all den friske luften lar jeg være usagt. Dessuten er det i hovedbygget du tilbringer mesteparten av tiden din. Enten med noe godt i glasset og/eller med en god bok. Det er gode turområdet like i nærheten så pass på å pakke gode tursko og en allværs jakke.

Vi har passet på å bestille spa-pakken. Noe som innebærer at vi har tilgang til spa avdelingen. Her finner du utendørs boblebad, sauna og egen spameny med ulike behandlinger. Jeg booket meg inn på en 1 1/2 timers rygg og nakke massasje. Oh du hendelse? Det skal jeg ha flere ganger. The Lodge tilbyr et stort utvalg av økologiske og lokale produkter fra DarmaZone som du får kjøpt på hotellet og i spaet.Etter en deilig avslappende stund i masserende bobler og forran peisen med noe frisk frukt og te er vi snart klare for dagens middag.

Når kvelden så ankommer venter en deilig 4 retters middag, og jeg angrer på at jeg aldri har fått fotografert de rettene vi har hatt. Det har vært alt ifra deilig soppsuppe til lokal hjort og sau. Lokal ost og andre nydelige desserter. Maten er inspirert av den svenske flora og fauna og de er flinke til å passe på å tilpasse med riktig vin.Jeg har funnet mitt eget lille paradis og hit skal jeg garantert tilbake igjen. Enten som kjærestetur, feiring eller noe ganske enkelt som en tur med gode venner. Miss my easter getaway already. Er du selv interessert i å sjekke ut stedet. Se mer her på hotellets egene nettsider. God fornøyelse

 

 

 

 

#norskereiseblogger #blogpost #sverige #thelodge #thelodgeresort #reise #minner #påske #utpåturaldrisur #blogg #livsstil #livsstilblogg #inspirasjon #interiør #interiørblogg #romelåsen #newengland #romance #weekendgetaway #paradis #lifelessordinary

Kommentarer

Mstraveltipsy

09.04.2014 kl. 15:52
Det der så jo helt fantastisk ut :) Ble ikke like idyllisk å dra på hytta med utedo nå ;) ha ha, neida, det har sin sjarm det også. Den jacuzzi'n skulle man ha hatt da. God påske!

Annette

09.04.2014 kl. 18:16
Mstraveltipsy: hahaha? nå måtte jeg le. Nei det er nok ikke helt det samme, men tradisjoner er gode de også. Kan absolutt anbefale plassen - håper å få dratt dit i vinter en gang som plaster for at vi skal ha hjemmepåske iår - Takk og god påske til deg også :=)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits