Morning has broken..


Jepp - noe så spennende som fredagens frokost!, i mangel av bedre bilder.

Jepp, har nå vært oppe leeenge. Våkent klokken 5 over hodepine som jeg slet med i hele går og måtte tilslutt stå opp for å spise en pille. Stillte klokken til 7 slik at jeg kunne sove litt lenger enn vanlig, det er jo trossalt fredag, men tror du ikke at jeg lå der våken og ikke fikk sove igjen. Da ble det til at jeg sto opp kl. 0530 etter å ha vridd meg i over en halv time. Så nå sitter jeg her, våken, mett, nydusjet og klar for at helgen skal sette inn.

Så istedenfor å haste inn til jobb etter å ha sovet litt utpå, skippe blogginnlegg (fordi jeg har følt meg litt uinspirert i det siste) så sitter jeg her med mer enn god tid før arbeidet kaller og ett nytt innlegg klart og fremdeles god tid til å oppdatere meg på mail og andre ting.

Planen for denne helgen er ganske enkel - ingen spesiell. Men neste helg skal jeg på venninne tur med Gro. Dessverre har vi ikke klart å bestille noe enda og jeg ser at det begynner å bli fullt de fleste steder. Minuset med å bo ved Sola flyplass er at det ikke er det samme gode tilbudet på helgeturer som f.eks oslo? men vi skal nok finne på noe. Planen var opprinnelig å ta en opp/ned tur via danskeferjen - men billettene blir for dyre hvis vi nå skal ha en brukbar lugar - og det må vi ha. Så ikveld står planlegging på planen. Vi får finne på et annet alternativ.

Riktig God helg, nyt været ♥

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits