Reisebrev - dag 4, Leaving Marrakech

#sponset

Siste dag i Marokko og jeg kjenner at jeg allerde får seperasjons angst. Å reise går virkelig inn i blodet ditt. Våknet opp til soloppgang i ørkenen. En tur som jeg virkelig kan anbefale. Ørken camping er virkelig noe for seg selv. Iallefall når en glamper som vi har gjort her i Terres des etoiles.

Etter en god frokost tok vi farvell med vår fotograf Monica og organisator Janicke og reiste opp mot atlas fjellene for litt action.

Her ventet en lite stopp ved en kvinnekooperativ fabrikk hvor vi fikk se hvordan de framstiller argan oljen for hånd. Før vi så reiste videre opp mot fjellene og stoppet endelig ved High atlas Les Terres D´amanar Adventure.

Skulle virkelig ønske at jeg ikke var en sånn pyse men jeg ble nødt til å melde pass på Ziplining. Det var jo grisehøyt ned.... selv om jeg egenlig hadde veldig lyst bestemte jeg meg fort for å nyte solen istedenfor. Det er jo høyrisiko i seg selv. Iallefall om du "glemmer" å smøre deg med solfaktor som meg!! 

Det ble opp til 6 tøffe tryner som tok turen på en liten time ca. Der klatret de over høye juv, opp i tre og kastet seg over dalen kun iført en sikkerhetsline. 

Dette ble det siste vi fikk tid til på denne flotte turen til Marokko. Jeg har virkelig storkost meg og sitter igjen med så utrolig mange inntrykk at jeg føler det kan ta sin tid før jeg blir helt ferdig med å dokumentere. Det skal dere få slippe å høre så mye mer, men om dere vil ha litt mere dypde innlegg så finner dere det på min reiseblogg: www.travellingmunk.com.

Jeg vil få rette en stor takk til Sahara experience og visit morocco som har vært med og sponset denne turen. En stor takk også til Janicke i norskereiseblogger som tok oss med på tur.

Vil du lese om de andre bloggernes erfaringer med Marokko så finner du oversikten her

 

 

 

#reise #ferie #reiseblogg #travelblog #marokko #morocco #marokko14 #norskereiseblogger #livsstil #livsstilsblogg #blog #visitmorocco #saharaexperience #completemorocco #travel #trip #utpåturaldrisur

Kommentarer

Astridhjerte

30.03.2014 kl. 17:45
Takk for en fin tur Annette!:) det var deilig å nyte solen også da;)

Annette

30.03.2014 kl. 18:26
Astridhjerte: Takk selv Astrid, håper vi får sjansen til å reise sammen igjen :) Solen var deilig den selv om jeg kom hjem en smule solbrent.. hehe - lærer aldri :)

Hamaca Reiseblogg

31.03.2014 kl. 17:42
Mange flotte bilder, Annette! Ørkenen i Marokko var faktisk mye flottere enn forventet altså! Og så gøy du tok bilde av oss ziplinere.. fikk ikke tatt noen selv! ;)

Annette

31.03.2014 kl. 18:09
Hamaca Reiseblogg: hehe noen måtte jo ofre seg å være fotograf ;) nei fytti alså synes dere var kjempe tøffe som hoppa i det. Ørkenen var kjempe topp. Reiser lett tilbake dit igjen :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits