Deilige lørdag

God formiddag

Idag står denne herlige gjengen for tur. Orstad revyens årlige sammenkomst. Det skal bli veldig morro.

Endelig hjemme og nå har jeg bombadert dere med reisebrev, så jeg tenkte å ha et lite avbrekk fra marokko. Sitter igjen med enormt mange inntrykk til tross for 3 fullpakka dager. Det var en super hyggelig gjeng å reise med. Alle var kjempe klar og innstillt på at dette skulle være en kjekk tur og det ble det. Såpass at jeg nå sliter med reisefeber igjen allerede. Hadde noen bedt meg om å pakke kofferten å reise ut igjen neste uke hadde det vært helt greit.

På tide å hive seg i dusjen og bli fresh. Mye som skal ordnes og om det er mulig så kan det kansje bli litt nyting av vårsola. Husk å stille klokken inatt!

 

 

 

#blogg #livsstil #livsstilblogg #hverdag #lørdag #revy #vårsol

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits