Nye eventyr..

#sponset

Woopwop - da er jeg klar som ett egg for nye eventyr. Tenk at det allerede er lørdag og dagen for avreise Marrakesh.

Jeg er på vei ut til flyplass Sola om få straxer - så alt for tidlig. Flyet til Marrakesh går via Oslo klokken 11. Det blir noen timer på Gardermoen - der får jeg også treffe de 15 andre reiseglade eventyrere. Det blir en stor gjeng og utrolig spennende å treffe dem alle.

Programmet er som følger:

Lørdag - avreise kl. 11 fra Gardermoen ankomst ca. kl. 15 med transfer til Hotellet: Kasbah Zalangh Hotel & spa. Etter alle planer blir det så litt fotokurs og middag spises på hotellet. Regner med en tidlig kveld - jeg har trossalt vært opp siden 0430 idag morres!

Søndag: 0900 Medina City Tour - blandt annet skal vi besøke Yves Saint laurent´s hage (majorelles garden), Medersa koranskole og Bahia Palasset. Lunch i Medinan og ny city tour på ettermiddagen da iform at Marrakech New City Tour. Middag blir på den flotte restauranten Bo-zin - det blir spennende.


Bildet lånt fra: bo-zin.com

Mandag: Vi kickstarter med et kokkeleringskurs i marrokansk mat. Ettermiddagen byr på en roadtrip mellom dalen og Agafay ørkenen (nydelig tur) og vi ender opp med glamping! Dette gleder jeg meg noe enormt til - har alltid hatt lyst å prøve sånn glamping.. hehe, med tanke på at jeg trives best i en god seng.

Tirsdag: Vi har en tidlig avgang til Atlas fjellene hvor vi skal være aktive i en adventure park, så er det avreise til Oslo igjen senere på ettermiddagen.


Bildet er lånt fra: www.completemorocco.com

Det er et fullpakket og variert program og jeg kan ikke annet enn å glede meg noe sinnsykt over at jeg er så heldig å få være med på morroa. Det blir også spennende å få se igjen Marrakech etter hele 15 år. Tenker det er noen forandringer her ja. 

Jeg holder dere oppdatert på veien/reisen så godt jeg kan. Dessverre er nettverket ikke like tilgjengelig over alt så når jeg ikke får postet på her bloggen så finner du meg her: Facebook som AnnetteM og som instagrambruker @nettmunk

 

 

 

 

 

#norskereiseblogger #marrakesh #marokko14 #reise #ferie #reiseblogg #travel #travelblog #adventure #trip #africa #planlegging #glamping

Kommentarer

Mstraveltipsy

23.03.2014 kl. 22:36
Dette blir en kjempe opplevelse. Gleder meg å lese hva dere skriver fra turen :)

Annette

24.03.2014 kl. 09:55
Mstraveltipsy: litt frustrende med dårlig nett her nede. Men vi har noen flotte dager her nede :) fortsettelse følger
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits