Jadore Nuxe

 

Ukens anbefaling:

For en tre ukers tid siden fikk jeg denne levert i posten. Og jeg må si at jeg er positivt overrasket, etter å ha nå prøvd den i et par uker.

Nuxe Paris Nuxellence Jeunesse - er an anti-age krem som kan påføres både morgen og kveld. Passer kjempe bra som underlag til dagkrem eller BB kremer. Personlig har jeg brukt den til både kveld og morgen og jeg kjenner allerede en liten forskjell. Huden min har blitt veldig myk og har fått mer glød. Den lukter aldeles nydelig, med en lett duft av blomster. Det sies at den har en reparerende effekt og ungdommelig glød som skal jevne ut rynker, fine linjer og gi en myk hud. Nuxe er et kjent fransk naturkosmetikk merke.

Kremen er lys rosa, veldig dryg og trekker fort inn i huden. Det beste er at denne tuben kommer i 50 ml. så gjett om denne skal pakkes ned i vesken til flyturen i helgen.

Fås kjøpt i de fleste apotek her i Norge og jeg ser at også Kick fører denne på sin side.

Jeg er kjempe fornøyd med min tube og kan virkelig anbefale denne, jeg har funnet min nye favoritt krem. 

 

 

 

 

#nuxeparis #nuxellencejeunesse #anbefalinger #makeup #dagkrem # hverdagsliv #livsstil #livsstilblogg #blogg

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits