ekstatisk

Wow, vilken dag gårsdagen var. Tydeligvis en grei dag å være hjemme på for jeg har fått gjort så utrolig mye. For det første så ble jeg endelig ferdig med fotoalbumet fra 2013. Jeg bruker Japanphoto sitt program og bestiller en bok derifra. Har gjort det en gang før og det er kjempe kjekt å ha liggende å bla i. Alltid greit med bilder på pc. men når du skal vise frem er det så mye kjekkere å ha på papir synes jeg. Hele 2013 med små og store begivenheter er nå samlet og kommer snart i posten. Det blir artig. Planen er å lage flere. Iallefall ha et album pr. år.

Det har vært kjempe travelt på facebook i hele går så det passet bra at jeg var hjemme.Vanligvis er jeg ingen flittig bruker. Programmet for Marokko er endelig klar.. trommevirvel. Og det blir helt kanon bra. En god blanding av typisk turist turer, kokekurs, aktivitets senter (hør meg hyle) og til ørknene. Personlig så tror jeg kansje at jeg gleder meg mest til ørkenen. Håper også at vi kansje får luksus campe en natt der, men det er enda litt usikker.

Bildet er lånt fra Sahara-experience.com, en av arrangørene fra turen.


Jeg har også fått planlagt og (i hodet) pakket koffert så nå er jeg så klar som bare det. Regner med at disse nest 3 dagene kommer til å gå kjempe fort.

Formen er topp (nesten) og jeg er klar som ett egg.

Dersom noen av dere vil følge meg videre på facebook eller instagram under turen så finner dere meg her - facebookprofil: annettem Instagram: @nettmunk . Følg meg gjerne på begge. Kommer til å oppdater hyppig der under turen.


Idag var det igjen tidlig på an, jobben kaller igjen. Litt små febertokter iløpet av natten men ellers kjennes formen bra. Satser på at det skal gå bra. Må iallefall prøve og blir det for tøft så bærer det hjem til dyna igjen. 

 

 

 

 

#reise #reiseblogg #pakking #facebook #instagram #følgere #travelt #busy #blog #blogg #hverdagsliv #livsstil #livsstilblogg #glamping

Kommentarer

Astridhjerte

20.03.2014 kl. 00:04
Nå kjenner jeg at jeg gleder meg ja! :) snakkes på lørdag! :)

Annette

20.03.2014 kl. 10:42
Astridhjerte: :) ja gjett om Astrid. Med det varierte programmet vi skal ha er det virkelig noe for enhver. Gleder meg masse til lørdag, jeg tror vi er de første til å ankomme så vi snakkes da :) happy pakking
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits