Happy mondays

Happy mondays indeed

Bilder fra helgen. 

Tok meg bloggefri igår da hele hjernen føles å ha vært pakket inn i bomull hele helgen... febertokter, vondt i kroppen og tjukk hals. Tenker at denne jenta her har hatt seg en liten forkjølese/influensa. Formen er heldigvis stigende og jeg tar sjansen på å reise inn til jobb - da jeg føler at jeg må få med meg alt som skjer om dagen. 

Det sier seg kanskje selv men største delen av helgen har blitt tilbringet til sengs. Da er det jammen godt å ha netflix og utallige reisebladet å drømme seg vekk i. Jeg har dessuten prøvd å skru hjernen over på marokko. Det er ikke mange dagene igjen til avreise nå.

Vi fikk bekreftet hotellet før helgen men venter fortsatt på programmet. Og innen den tid føler jeg at jeg ikke får planlagt så mye mer enn koffertpakking og lest igjennom guideboken nok en gang. Hører det er dårlig wifi på hotellet så all blogging må foregå ute i resepsjonen. Får jammen satse på stor resepsjon da.. hehe. Se for deg 16 reiseglade nordmenn med som stimer resepsjonen hver formiddag/ettermiddag for å få gjort litt "arbeid". 

Det er forresten lovt deilig deilg vær til vi kommer ned. Strålende sol og godt 20 grader. Hvor deilig er ikke det etter denne helgen? Det var rett før høsten meldte sin tilbakekomst med høststorm og regntunge byger så nå ser jeg mer enn noen gang fram til å få litt mindre klær på kroppen og muligens få litt farge igjen.

Jeg vet at denne uken kommer til å fly, det er mye som skjer på jobb om dagen. Vi venter enormt mange paller som skal plasseres. Påsken begynner for alvor å komme fram. Jeg bør starte planlegging av pakking klær - iallefall sette vaskemaskinen igang og dra fram litt mer sommerlige plagg. Men først - off to work. Ny uke nye muligheter ♥

 

 

 

#hverdag #reise #reiseblogg #livsstil #livsstilblogg #blogg #jobb 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits