Feeling the blues

ai ai ai, idag er det poser under øynene. Jeg sliter som bare det med å sove om dagene og ender ofte opp med kun 3 timer søvn til natten. Kjenner at det begynner å bli litt slitsomt. 

Ønsker meg for tiden ny garderobe (igjen). Det er i overkant av en uke til avreise Marokko og kofferten må snart planlegges. Har dessuten fått helt dilla på blått - its the new black!

Er ikke den blå Chevron kjolen kanon flott (nr. 2 på høyre side) - dersom noen vet hvor den kan fås tak i - let me know. Jeg har leita og leita men finner ikke noen som er like fine. Den er bare helt perfekt som sommerkjole.

 

 

 

 

 

 

#blogg #mote #moteblogg #livsstil #livsstilblogg #trøtt #kjole #MK #blå #inspirasjon

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits