Vårtegn

De første rabarbara stilker er godt på vei. Er ikke dette litt tidlig??

Må helt ærlig inrømme at jeg ikke helt har peiling. Tok med meg en rot fra mormor ifjor og håpet da på ny avling til i år og den er godt på vei, trodde kansje at mars var muligens litt tidlig men fortsetter spiringen slik så har jeg snart en hel stor busk og da kan rabarbarapai snart stå på menyer.

Det er en deilig, deilig dag her på jæren, sol for andre dag på rad og igår kveld ble det en lang tur på meg og Espen. Der hørte jeg også et sikkert vår tegn. Vibå har kommet til jæren - bedre lyd en det skal du lete lenge etter. For meg er det det endelige tegnet på at våren virkelig er her.

Nå skal siste rest av frokost fortæres før det er en ny dag på jobb - kjenner at i dette fantastiske været vi nå har, skulle jeg heller ha vært hjemme og ordnet i hagen ;)

 

 

 

 

 

#hverdag #livsstil #livsstilblogg #blogg #vårtegn #rabarbara #mat 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits