Fredagsfjong


Kilde: shoedazzle

Kom over Månedens horoskop for oss skyttejenter, paret opp med et par av passende hæler. Det måtte jeg bare dele med dere, skyttejente som jeg er. Det er tross alt fredag og tid for å fjonge seg opp - om noen timer iallefall.

Dessverre ser det ut som om det blir innevær i hele helgen her på jæren. Regnet laver ned og det er ikke lenge før kanalen går over sine bredder her på Klepp.

Jeg får besøk av Addi fra Oslo i helgen og det blir en ny runde marathon med friends, yohoooo - pluss selvfølgelig de obligatoriske boblene, skravlet og god mat!

Goood helg til dere ♥

 

 

 

 

#hverdag #mote #sko #shoedazzle #moteblogg #livsstil #livsstilblogg #fredagsfjong #godevenner #fredag #maraton

Kommentarer

Stine

07.03.2014 kl. 11:26
De skoene der var bare helt FANTASTISKE! :)

Det virker som om du får en koselig helg på tross av inneværet! :)

Annette

07.03.2014 kl. 15:34
shoedazzle.com har en hel drøss med fantastiske skor :) ja helgen blir kanon den til tross for drittvær, håper du får en like koselig en :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits