Just another manic tuesday


Kilde: Pinterest

God morgen dere - som jeg skulle ønske at dette (bildet over) var min morgen idag - frokost ute, med deilig kaffe eller en god smoothie og med flotte nyplukkede sommerblomster på kanten - drømmen om varmere og latere dager. 

Dagen idag er dagen da jeg er helt utpumpa for energi igjen... Jeg trenger en diger kopp med kaffe og masse høy musikk som kan få energi nivået til å stige betraktelig mye mer enn det jeg har nå i disse morgentimer. Det er på dager/morgener som dette jeg tar meg i å lengte etter ferie... og jeg vet jeg bør ikke klage - Jeg hadde tross alt fri noen dager i forrige uke så min arbeidsmoral burde strengt tatt være på topp.

Nei, klokken rusler av gårde og jeg får ta meg selv i nakken og komme meg avsted. Alt blir så mye bedre når jeg bare kommer igang..

 

 

 

 

 

 

#rustic #morning #morgen #hverdagsliv #everydaylife #blogg #blog #trøtt #inspirasjon #inspirasjonsblogg

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits