snapshots from the weekend

Riktig god morgen. Så var mandagen her igjen med ny start på uken og ny fresh start på måned. OG vilken måned. Vi kan endelig skrive vår!

Og nettopp vårfølese har det også vært i helgen her på jæren. Med sol både lørdag og delvis på søndag. Det er deilig å se at dagene blir lengre igjen, heldigvis - det har vært etterlengtet.


En travel helg, med boblekveld på fredag sammen med gode kollegaer(en bratt kveld), familiemiddag på lørdag med deilig lammelår og med bowling som avsluttning på kvelden, før jeg og Espen slakka på sofaen med et par episoder House of Cards.

Søndag ble brukt til tidlig frokost hos mine foreldre for å si hadet til min tante og søskenbarn før de tok avsted på hjemtur. Kontortid og så et hyggelig besøk av Gro. Med andre ord en meget begivenhets rik helg.

For ikke å glemme, det var faktisk fastelaven igår, bollesøndag ble det etter jeg kjapt kastet meg rundt og fikk satt en bolledeig - dessverre ble de litt godt stekt, men smakte deilig alikevell.

 

 

 

 

 

#hverdag #livsstil #livsstilblogg #bowling #fastelaven #blogg #collage #snapshots #weekendfun

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits