Vinterferie modus

God ettermiddag.Idag har jeg sovet riktig lenge og slet med å komme ut av sengen i det hele tatt. Hele kroppen har kommet i vinterferie modus. Jeg har en liten midweek mini break. 3 dagers vinterferie midt i uken. Og godt er det kjenner jeg. Vet ikke hva som slo meg igår men etter at jeg kom hjem fra jobb ble hele kroppen slapp og tung - og de beina, de er så stive og støle. Håper en liten treningsøkt med bøy og tøy kan fikse det problemet, men det får bli senere idag.

Vi har så deilig vær her på jæren idag at det bare måtte nytes til tross for vinden. Solen er jo framme og det er umulig å si for hvor lang tid den sier hei denne gangen. Derfor ble det en 45 minutters rask gange i Kleppeloen - nabolagets grønne lunge og park. Det er så deilig at se at våren titter fram. Blomster starter å titte fram under løvet og i solen blir alle så glade - vårhumør.Nå må middag planlegges, matlei som jeg er for tiden står jeg da fast på hva som skal lages. Og så lurer jeg faktisk på om det er mulig å pakke seg inn i teppe for en lesestund i solen på terassen. DET hadde vært deilig det.

Håper dere alle har en like bra dag som meg ♥

 

 

 

 

#livsstil #livsstilblogg #blogg #blog #vår #spring #goodfeeling #hverdag #helse

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits