DIY Sukkerskrubb

God morgen.

Jeg har hatt en fantastisk deilig helg og må takke alle som har vært innom bloggen min iløpet av lørdag og søndag :) Det er gøy å se at lesertallene stiger til nye høyder. Det gjør en virkelig glad. 

Tenkte å dele en oppskrift på en enkel sukkerskrubb til dere idag. Det våres ute og kroppen trenger å gjøres klar for vår/sommer. Hvorfor kjøpe dyre skrubber når du enkelt kan lage din egen? Og dette er også en kjempe flott vertinne eller venninne gave!

Du trenger en eller flere tomme krukker, foodprosessor, babyolje, roseblader og sukker. 

Jeg kjøpte inn babyolje til min skrubb uten noen skadelige stoffer i. Rosebladene stammer fra Valentine´s buketten jeg fikk forrige fredag - to fluer i en smekk.

Bland sammen en kopp sukker og en 1/3 kopp med olje - putt roseblader på toppen og kjør sammen til det er blandet sammen. Ha så i en krukke og voila du har din egen kroppskrubb til egenpleie eller til en flott gave! Om du ønsker kan du også tilsette et par dråper av en god lukt du liker. De fleste apotek har små flasker med duftoljer til dette forbruket. 

Jeg har brukt min skrubb på både hender og i ansikt og huden blir som babyhud etter bruk. Kjempe deilig.


 

Jeg har forresten ikke helt landet etter at det nå begynner å synke inn at jeg snart skal på tur igjen. Det er bare så utrolig gøy og jeg gleder meg som et lite barn til avreise. Billetter til Oslo er nå bestillt og jeg er enda et skritt nærmere en dream come true. Den gamle reiseguide boken er tatt fram og jeg leser meg opp på både nett og bok.

Det ble deilig middag hos svigeres igår ettermiddag og hele Familie Hansen var samlet. Alltid like gøy å se Espen´s søstre igjen. Nå venter en hel arbeidsdag før jeg tar meg noen fridager. Vinterferie, skal bli deilig det.

 

 

 

 

 

 

 

 

#DIY #skjønnhet #selvpleie #hudpleie #livsstil #livsstilblogg #blogg #hverdag #tips #reise

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits