Lucky girl going to the pink city

 
Kilde: Pinterest

Hvem hadde trodd at jeg noen gang i den nærmeste framtid skulle få reise tilbake til Marokko. Iallefall ikke jeg. Gleden var derfor enorm da jeg for en uke siden fikk informasjon om at jeg hadde blitt valgt ut til å bli med på en bloggtur til nettopp Marokko. Lille meg som trodde jeg var for "nyetablert" blogger til i det hele tatt å bli vurdert. 

Jubelen sto i taket på kontoret etter at jeg hadde lest igjennom mailen for 3 gang (det tok lit tid å synke inn) og min kjære Espen lurte på om vi hadde vunnet i lotto. Thihi - det føltes og føles fremdeles slik ut. Vi bllir en jeng på 16 stk som setter snuten til afrikaland i hele 4 dager - programmet har vi ikke fått så mye info om enda men jeg gleder meg som et barn alikevell. Det er jo akkurat dette jeg vil gjøre, reise og så fortelle/skrive om det for dere. Halleluja! 

Avreise om en mnd, 22.mars. Det er faktisk hele 15 år siden jeg sist besøkte byen så nå har jeg funnet fram den gamle albumen med alle minnene.

Kan huske at det var en by (the pink city) som var virkelig spennede og autentisk. Som jeg har skrevet i min gamle album: I Marrakech blir gammelt og nytt ett.

Et minne som spesielt sitter godt i er den ene timen jeg hadde for meg selv oppe på taket av en kaffebar (The Glacier) en god bok, musikk i bakgrunnen, lyden av trippende hestevogner og tutingen av bilene - vanskelig å forklare for det kan egentlig bare oppleves men det var virkelig magisk.

Tenk så mye som har forandret seg på hele 15 år. Det blir uhyre spennede å se om jeg klare å huske noe derifra i det hele tatt. Ser tilbake på bildene mine og jeg var så ung. Første inntrykket ikke helt på topp men jeg reiste fra Marokko etter to intense måneder og var blitt glad i landet og dets kultur. Derfor blir det ekstra spennende å nå reise tilbake og faktisk få lov til å være turist for aller første gang.. weee #glede!

Kan friste med et knippe bilder fra byen Marrakesh:Kilde: Pinterest 

 

 

 

 

 

 

#marokko14 #reise #konkurranse #livsstil #reiseblogg #blogg #livsstilblogg #hverdag #ferie

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits