Counter Pointer..

God tirsdagskveld

Sov en smule lenge i morges. Var helt skutt igår kveld til tross for en treningsøkt  og klokken 2130 var jeg lagt. En liten lesestund til øynene gikk på tvers og innen kl. 2230 var jeg langt inne i drømmeland. Til tross for en tidlig kveld sto jeg sent opp og våknet ikke før klokken 0800 - da er det ikke mye tid igjen i dette huset til frokost og stasj. Så det var å hive på seg klærne og kjøre til jobb pronto.

Men før jeg sovnet igår kveld fikk jeg sett litt på nye skor. Det våres jo ute og jeg ønsker meg noen nye pumps for anledningen "hehe" det finnes alltid en anlednig til nye skor! Pointet toes er jo på vei inn igjen:


1- 5. - alle sko er ifra shoedazzle.com

 

Psst: Nelly har fått inn mange flotte vår sko i sitt sortiment og kjører nå kampanjen:  Shoe week her. En hel uke dedikert til sko! - snakker vi skohimmel her eller? Det var mye fresh og fint der.


 

Nå har middagen endelig fått lagt seg såpass at jeg kan sette igang med kveldens treningsøkt.

 

 

 

 

 

#mote #moteblogg #hverdag #livsstil #livsstilblogg #sko #shoes #trening

 

Kommentarer

Stine

19.02.2014 kl. 08:03
Det er deilig å kunne sove litt lenge av og til!

Kjempe kule sko likte best 2 og 4 ! :)

Annette

19.02.2014 kl. 08:20
ripegutu: ja kjenner jeg kunne sovet lenge hele denne uken. Litt lav for energi for tiden. Sko nr. 2 er også en av mine favoritter. De sammen med noen enkle jeans :) ready to go?.
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits