Come monday

Hatt en deilig helg? Det har jeg. Det har vært lett blanding, men alt i alt deilig og avslappende med avsluttning igår kveld - netflix i senga og de to siste episodene med Hunted. Så nå er jeg helt klar for neste sesong av House of cards.

Var super klar for en tidlig start med skiskyting idag kl. 0700 - men jammen om ikke det har blitt utsatt idag også pga tåken "forergelse".  Jeg hadde faktisk gledet meg til en lat morning med god frokost og skiskytingen i bakgrunnen - der jeg faktisk kunne få med meg hele øvelsen på tv og ikke delvis på radio som blir realiteten nå istedenfor. jaja, en får jo gjort lite med det alikevell. Noen spennende planer for uken som kommer da?

Det er mandag, jeg føler meg relativt våken og klar for ny uke. Har en fotoalbum jeg skulle ha gjort klar, mye varer som ankommer butikk denne uken og ikke minst så skulle jeg ha presset inn noe trening også på ukeplanen - vi er godt over halvveis i februar mnd. Ute spretter vårløkene "deilig" men den såkalte bikiniformen ser ut til å vente på seg - det er helt og holdent min egen feil. Selvdisiplin er kansje ikke min aller sterkeste side. Jeg har heldigvis litt tid igjen. Det er bare å ta på stålviljen og kjøre meg selv litt hardt fremover slik at jeg kommer i en god stim. Syntes ordtaket nedenfor sier det så fint:


Kilde: Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

#trening #mandag #blogg #hverdag #livsstil #livsstilblogg #motivasjon #motivation 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits