Søndags nyting

God ettermiddag, her strømmer musikken for fullt. DJ Hansen tester ut et nytt mixebord system... bass og beats over hele huset.

Det ble endring i gårsdagens planer og plutselig hadde vi overnattingsbesøk av både tantebarn og hund. Koselig det. Sto relativ sent opp og nøt en god frokost. Frukt smoothie og pannekaker. Nå er det snart middag på bordet. Skal bort til lillesøss og få svinestek. namme namHar fått dilla på mango og jordbær smoothie - det er bare så godt og ikke minst sunt.


 

Vi får gjøre oss klar til middagsselskap - og jammen skinner ikke solen også. Fy så deilig etter disse reintunge dagene vi har hatt tidligere i uken. Opp og sprett på med tur tøy. Nyte nyte og nyte at det er søndag.

 

 

 

#hverdag #blogg #livsstil #livsstilblogg #mat #matblogg #søndag

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits