Happy V-day

God fredag og en enda bedre alle hjertersdag eller Valentine´s om du vil.Vi har ikke planlagt de store sprell her i huset (som jeg vet iallefall) men en liten markering blir det iallefall. Det er jo tross alt kjærlighetens dag og det bør feires. Gave er innkjøpt og overrekkes ikveld når Espen kommer hjem fra jobb. I mellomtiden skal jeg en tur opp til Gro for litt etterlengtet skravling. Det er så alt for lenge siden sist nå. 

En liten inspirasjon i kjærlighetens tegn:


mmm - candy corn. Hvorfor har vi ikke de i Norge tro? de er jo så gode og se så søte de er i valentine farger.

Idag slippes sesong av House of Cards på Netflix - gjett om jeg gleder meg til det. Store muligheter for at en del av helgen skal tilbringes med Ipad i fanget og my eyes only for mr. Spacey. Hvis du ikke har sett denne serien kan jeg så absolutt anbefale denne. Masse intriger og menn med makt! The high and the low´s.

weeee - god helg ♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #valentine #kjærlighet #inspirasjon #inspirasjonsblogg #livsstil #livsstilblogg #tips

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits