Skrekk og gru

Frysen og uggen ble det peiskos på oss igår kveld, mmm så utrolig deilig det er. Det var jo sol, sludd og hagl om hverandre hele dagen igår. Og iløpet av natten har det kommet inn en ny vinterstorm.

Og så ble jeg ferdig med bok2 - del 1 av Games of throne - ikveld er jeg klar for ny episode på tv´n. 


 

 
Kilde: Pinterest

Dessuten overlevde jeg også gårsdagens tannlege time.

Hvis det er noe som pumper meg for energi så er det disse tannlegetimene. Jeg er helt utslått når jeg kommer hjem etter et besøk i tannlege stolen. Igår var det tid for siste del av prosjekt ny krone. Føler jeg har gått konstant til tannlegen nå i månedsvis og er rimelig lei.

Litt forsinket ut fra jobb ble jeg også, så jeg kjørte så fort som mulig uten å kjøre gris og tenkte i mitt stille sinn at kansje denne gang jeg kunne spankulere rett inn i tannlege stolen. For uansett hvor sen eller presis på legetimen din du er så kan du banne på at det er vente tid.

Vel, jeg var det 3 minutter for sein, fikk tid til et ettelengtet toalettbesøk og satt meg klar i ventestolen. ventet, ventet..... 10 minutter, 15 minutter.. banker på - og får beskjed om å vente!! WTF - det var på hengende håret at jeg reiste meg og gikk. Får vondt i magen av ventetid, dæske døtte.

Nå er det bare en etterkontroll igjen så er jeg klar for å glemme denne krona. For å ikke snakke om pris. Sprenger jo månedens budsjett og mer enn så. Hvorfor skal det være så forbaska dyrt å gå til tannlege i Norge? For oss (meg inkludert) som har dårlige tann gener snakker vi flere tusenlapper i året - nå er det snart på tide at vår sittende regjering tar tak i problemet eller.... Tror ikke jeg er langt unna sannheten når jeg sier at den ene tannen her har snart kostet meg opp mot 10 000. Det er da du kan begynne å vurdere tannlege turer til utlandet. Du får ganske mye tur for rundt 10 000.

 

 

 

 

 

#hverdag #livsstil #livsstilblogg #tannlege #blogg #helse #boktips #everyday

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits