@ Fru trøttesen

snakk om uproduktiv kveld. Krøyp til sengs klokken 21 og sovnet rundt klokken 22 og jeg har sovet fantastisk. Trengte tydeligvis den.

Men våknet opp godt utvilt idag morres og nyter nå en rykende varm kopp med rosetè og litt wake me up musikk.


Kilde: polyvore

Vi trenger litt farge nå i hverdagen. Det er ikke lenge til våren slår inn og da er det jammen ikke lenge før sommeren står på døren heller. Sprit opp de kjedelige sen vinteren med litt farge innslag og kjenn at kroppen våkner litt om litt.

Gå inn på nelly sine sider her for en smakebit av deres london fashion week - london style idag kl. 11 og få 40 %.


 

Psyker meg opp til ny tannlege time imorgen ettermiddag. usj, nå må de snart være ferdige med den tanna. Føler jeg har holdt på med den samme tanna i månedsvis så etter morgendagens time vil jeg gjerne ha tannlege fri på lang, veldig lang tid.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits