New week, new beginnings

God morgen. så var feiring av alle mødre over for denne gang. Fikk dere gjort litt stas på deres?

Ny uke, ny start - hinter da til trening. Ble jo så himla stiv og støl av forrige ukes 30 day shred program at jeg kjendte det i hele to dager, hehe. Denne uken håper jeg på mer enn en treningsøkt, støl eller ei.

Det ble en kveld med kos sammen med gutten min. Alltid godt å komme hjem igjen etter noen dager på reise, og din egen seng kan nesten ingen toppe. Kos med sushi, min nye helge digg. Kan ikke forstå hvorfor jeg var så skeptisk til dette for noen år siden?

 

Fikk forresten med meg at New York FashionWeek er godt igang (fra forrige uke). Har selv vært i New York på varemesser et par ganger og simpelthen elsker det. Men Fashion week (uansett storby) måtte være helt magisk, om en for bare en gang.

Nelly.com kjører nå igang en kampanje hele denne uken - sin egen mini fashion week og idag er det godbiter og plagg fra NYC som er reduset med hele 40 %. Få godbitene herJeg er våken. Frokosten står klar. Jeg er klar - for en ny uke.

 

 

 

 

 

#trening #hverdag #livsstil #livsstilblogg #blogg #mote #moteblogg #mat #matblogg

 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits